I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nye gjør det selv prosjekt
Prosjekter sammen med barna
Prosjekt for hus og hage
Prosjekter med fokus på gjenbruk EOL
Ideer til prosjekt - kostymer, bukser, glass og mye mer!

Gule påskevifter!

Plutselig var påsken her, men vi mangler både skiføre og påskestemning! Siden det på andre dagen styrtregner utenfor, bestemte jeg og lillefrøkna oss for å lage litt påskestemning inne med noen gule papirvifter!

utstyr, gult papir, barnehender, limpistol, treperler, tennstikker, fyrstikker

Vi brukte:

  • Saks

  • Gule A4 ark

  • Limpistol

  • Fyrstikker

  • Piperensere

  • Grillpinner

  • Tapetkniv eller lignende

  • Enkle treperler (evt nobie-perler)

  • Noe å lage hull med (syl, hullemaskin eller lignende)

Kutt de gule arkene i små kvadrater, lag gjerne flere små og store, så får du brukt hele arket! Brett hjørne mot hjørne så du får et kryss på midten! Klipp etter brettelinjene nesten inn mot midten, men la det være igjen en 1 cm innerst i firkanten. Lag hull i midten av krysset og i 4 av de åtte hjørnene (se bildet under)

gult papir, kvadrat, perle, fyrstikk

Klipp hodet av en fyrstikk og gjør kantene litt rundere med en enkel tapetkniv! Lim en treperle i den ene enden og tre deretter hjørnene med hull i innpå fyrstikken en etter en. Stikk fyrstikken til slutt gjennom midten av firkanten. Fest viften med en treperle bakpå eller lag en dobbel vifte ved å gjenta prosessen på den andre siden av fyrstikken.

vifter, lage selv, piperenser, hobby

Vil du ha stilk på viften, kan en lime en piperenser på baksiden av viften. Snurr piperenseren fast på en grillpinne og du får en vifteblomst!

påske, krysantimum, vifter, kort, tulipan, barnekunst
Lillefrøkna lagde også det fine tulipankortet på bilde over, lurer på hvem som blir så heldig å få det, jeg håper det blir meg!?

Sett påskeviftene i en vase, eller stikk de i blomsterpottene rundt omkring! Så får dere litt sol og påskestemning inn i huset! Gult er kult, god påske!

Flere prosjekter - Følg SmuleSkogen på Facebook!