I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Kontakt SmuleSkogen
post@smuleskogen.com
eller via Facebook


 
  Nye gjør det selv prosjekt
Prosjekter sammen med barna
Prosjekt for hus og hage
Prosjekter med fokus på gjenbruk EOL
Ideer til prosjekt - kostymer, bukser, glass og mye mer!

Harmløs nabospøk - Bazinga!

laminerte gulerøtter

Vi har en god nabo som vi innimellom tar inn post for når de er på tur. Det har nå etter et par år gått sport i å finne på noe artig til de kommer hjem fra tur. For har man en god nabo, er det jo så klart lurt å pleie dette forholdet også gjennom litt harmløs nabohumor. Vår gode nabo er over gjennomsnittet begeistret for konkurranser, gjerne hvor hovedmålet er å vinne! Vi har sånn smått i et par år nå, konkurrert om hvem av oss som har fått størst avkastning på grønnsaksbedene vi bygde samtidig for et par år siden. Nå skal det sant sies at ingen av oss har hatt særlig hell som grønnsaksdyrkere, men vi har det mye moro med hverandre gjennom å småkjekle om hvem som er best, og får størst gevinst på de skarve grønnsakene vi faktisk har greid å dyrke frem. Så nå i våres da naboen reiste på weekendtur så jeg igjen mitt stikk til å utsette dem for en aldri så liten harmløs nabospøk, mohaha!

word dokument gulerot

Helt enkelt har jeg brukt et realistisk bilde av en gulrot. Så har jeg justert størrelsen og dublert disse i et dokument med påskriften hehe, hihi, haha, Bazinga!
PDF-dokumentet med gulerøtter til utskrift finner du her.

Den siste gulerotteksten Bazinga! kan nok virke vel intern for de av dere som ikke har sett på tv-serien The Big Bang Theory. Men for de av dere som har sett på denne herlige nerdegjengen vil uttrykket Bazinga! få dere til å småfnise mens dere leser dette!

Etter at jeg fikk printet ut dette arket med gulerøtter på ganske tykt papir, mener det var et 240 grams ark, så brukte jeg litt tid på å finklippe disse 4 papirgulerøttene. Stikkordet er å bruke en liten saks, gjerne en kontursaks, beregnet på småklipping. Etterpå har jeg igjen dratt frem min trofaste lamineringsmaskin. (Og ja for å gjennomføre dette harmløse stuntet mens naboen er på ferie trenger du faktisk en lamineringsmaskin). Jeg har en av de billigste versjonene, kjøpt på Clas Ohlson i sin tid, og den har jeg hatt mye nytte/moro med. Enkel og helt grei i bruk. Med lamineringsmaskin kan du også lage disse, niffige merkelappene til barnas kleskommode!

Lure naboen

Etter lamineringen klippet jeg grovt rundt gulerøttene så de skulle bli mest mulig naturtro. Så snek vi oss over til naboen og plantet strategisk nabospøken i grønnsakhagen deres. Så var det bare å vente på at de oppdaget det, hihi. Barnslig og helt utrolig meningsløst, ja så klart. Men moro og helt vanvittig underholdende for de av oss med fritidsproblemer, helt soleklart! Bazinga!  


Flere prosjekter under Med barna, Hus & Hage, Gjenbruk og Små ideer

Følg SmuleSkogen på Facebook og RSS-feed!


comments powered by Disqus
        Blogglisten