I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nye gjør det selv prosjekt
Prosjekter sammen med barna
Prosjekt for hus og hage
Prosjekter med fokus på gjenbruk EOL
Ideer til prosjekt - kostymer, bukser, glass og mye mer!

Nålebilde til sykroken!

Jeg har en lei uvane med at jeg setter ifra meg synåler over alt rundt omkring arbeidspulten min! Og så klart når jeg trenger en bestemt nål, er den søkk vekk! Men denne late søndagen har jeg endelig fått surret meg til å lage et kjekt lite nålebilde til å oppbevare nålene på! Se hvordan du også kjapt kan lage deg et nålebilde! Kanskje også en ide man kan spare til juletider?!

polkadots, platevatt, limpistol, DIY, skjæreplate, plankerester

Til base på bildet har jeg brukt kapp av, ja faktisk, laminatgulv! Fordi det jo er greit å få brukt opp restene fra gulvleggingen. Bruk en kapp og gjæringsag så får du lett delt restene til små hobbyplater som barna også kan male på! Men har du ikke laminatkapp kan du jo bruke for eksempel en stiv og tykk pappbit eller bakplaten fra en avleggs ramme! I tillegg trenger du en liten flik fint bomullsstoff, litt platevatt til stuffing og en limpistol!

linjal, stoff og stil, polka dots, lage selv, skjæreplate, laminatgulv

Klipp stoffet så du har ca en 3 cm kant på alle sidene av platen. Klipp også til vatten så den er like stor som platen. Jeg brukte to lag vatt til mitt nålebilde!

lage selv, platevatt, skjæreplate, polka dots, limefarget stoff

Fest først vatten til platen med litt lim i hvert hjørne av platen. Så legger du platen med vattsiden ned på stoffets bakside og limer inn en og en side til baksiden av platen. Hjørnene bretter du inn til slutt og fester med lim! (Se bildet over).

satengbånd, hempe, baksiden av nålebilde, lage selv

Til hempe har jeg helt enkelt brukt satengbånd som jeg limte på. Men hva som helst fungerer her. Hva med å bruke satengbåndhempene som ofte er sydd på klær for at de skal henge pent på hengeren i butikken!? Man klipper dem jo som regel av uansett, så hvorfor ikke bruke dem til et prosjekt. For å dekke kantene bakpå nålebildet, limte jeg bare på litt grønn papp!

nålepute til veggen, nålebilde, DIY, polka dots, blå sommerfugl, plastdyr

Pynt nålebildet med for eksempel et lite plastdyr på hjørnet og finn en ledig spiker og henge det på. Så har du alltid orden på sysakene og nålene er innenfor rekkevidde av arbeidspulten din!

Ha en fortsatt fin søndag!

Flere prosjekt - Følg SmuleSkogen på Facebook!


   Til toppen av siden