I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nye gjør det selv prosjekt
Prosjekter sammen med barna
Prosjekt for hus og hage
Prosjekter med fokus på gjenbruk EOL
Ideer til prosjekt - kostymer, bukser, glass og mye mer!

Man on the moon – nesten da!
Ellevilt barnslig veggpryd inne på toaletten!

playmobil, rakett, astronaut, romfarer, leker, plastleker

For lenge siden fant jeg Playmobil-figuren på bildet over i en billigkorg til skarve 39,- kroner. Da skjøt ideen om mannen på månen fart i fantasien min. Men lenge har nå denne stakkars månemannen ligget både gjemt og glemt inne i boden, men sist fredag fant jeg han igjen da jeg hev meg rundt og ommøblerte kaoset litt. Planen var opprinnelig å ha denne morosaken i en ramme med månelandskap i bakgrunnen. For ikke alle kan skryte på seg å ha en ”ekte” astronaut i glass og ramme inne på toaletten!

Paint Shop Pro, bildebehandlingsprogram, månelandskap, galaksen

Månelandskap måtte til, men det måtte som det meste annet, tilpasses litt. Bildebehandlingsprogram på datamaskinen er ideelt til slike prosjekter. Da kan en gjøre den blå planeten mer blå og stjernene i galaksen mer skinnende! Etterpå justerte jeg også høyde og bredde så bildene skulle passe i rammen. Bilden skrev jeg ut på glossy fotopapir for å få et mer realistisk månelandskap. Bildene kledde jeg innsiden av rammen med før jeg satte inn leke astronaut og rakett!

treramme, månelandskap, fotoutskrift

Siden trerammen som jeg også fant i boden var akkurat for knapp til månefarerens romskip, måtte jeg flikke på en bit av en annen ramme jeg hadde hengende i kjelleren. Etter litt vinkelkapping på min gjeve kapp og gjæringssag fra Bosch og noen småspiker, ble rammen til slutt akkurat dyp nok til romraketten! I tillegg smatt jeg på en helt enkelt stålhempe som jeg feste med stiftemaskin på innsiden av rammen.

toalettvegg, månemann, barnslig kunst, innrammet leke, den blå planeten

Og slik ble resultatet! Mann på månen, inne på min lilla do-fasilitet! Det blir spennende å se om nye besøkende etterhvert vil legge merke til den litt barnslige, men morsomme veggpynten!?  

Ide! Hva med å ramme inn småtrollenes favorittleker fra de var små. Fin som en litt kreativ konfirmasjonsgave kanskje!?

Sigrun J. Karbu

Flere prosjekter - Følg SmuleSkogen på Facebook!