I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Kontakt SmuleSkogen
post@smuleskogen.com
eller via Facebook


 
 


Syrlig sommer-smoothie

rips og sommer smoothie!

For et par uker siden kjøpte jeg en stor ananas, men så ble det så mye igjen som jeg ikke fikk brukt til noe, så jeg tenkte: ”det må da gå an å fryse denne ananasen”?! Så jeg puttet ananasen som var til overs i en fryseboks og så i fryseren. Nå, et par uker senere, kjøpte jeg optimistisk nektariner, men så ble de så klart liggende på benken og ble høyst overmodne. (Og i tillegg var de for sure til å spises, ifølge lille frøkna) Så da gikk de i blenderen, slik frukt ofte gjør hjemme hos oss når de begynner å bli vel overmodne. Men de var perfekt til smoothie disse nektarinene, bare å dra av skallet og fjerne kjernehuset. Så kjørte jeg dem i blenderen sammen med biter av fryst ananas og noen fryste ripsbær. Siden ananasen og ripsen var fryst, fikk smoothien en frostig konsistens nesten som halvtint sorbet, perfekt i solen. Utrolig syrlig og sommerlett, super til kveldskos foran barne-tv etter den lange dagen vi har hatt i hagen her i SmuleSkogen!

Du trenger til 3 store glass
Smoothie-maskin eller blender (evt stavmixer)

4-5 overmodne nektariner
En stor neve fryst ananas (omtrent ¼ av en hel ananas)
En liten neve fryste rips (ca 1 dl)

God sommer!

Prøv også fjorårets smoothie-favoritt. Sjekk også ut Snabb-is, serveres med frokostblanding som mellommåltid på sommerlate dager!


Flere oppskrifter finner du under Baking, Middag og Litt av hvert


comments powered by pan class="logo-disqus">Disqus
        Blogglisten  Topp @ BareBlogg.no