I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Kontakt SmuleSkogen
post@smuleskogen.com
eller via Facebook


 
 


Snabb-Is

Banan, frosne bær og mynte! Hjemmelaget is i sommervarmen!

På varme sommerdager, som vi nå går og venter på, kan det jo være godt med noe å avkjøle seg med! Derfor har jeg kokkelert fram denne ”snabb”(hurtig) isen. Vet ikke hvorfor denne oppskriften plutselig ble svensk, men den kjentes bare ut som en svensk en da jeg stod der og syslet på kjøkkenet. Hvis du servere ”snabb-isen” med litt müsli/frokostblanding blir den straks også et litt mer mettende mellommåltid i sola! Et must her er så klart å ha frosne bær i fryseren! Ha alle ingrediensene i en blender eller kjør de sammen med en stavmixer slik jeg pleier å gjøre. Server sporenstraxen før hele fristelsen renner bort i sommervarmen. En super cool sak til sommerslappe og dehydrerte voksne og barn. Og som navnet lyder, super duper ”snabb” grabbar!

2 stk modne bananer
Ca 2,5 dl frosne jordbær
Ca 2,5 dl frosne bringebær
Ca 2 dl yoghurt naturell
”Ørlite” grann Bourbon Vanilla pulver

Eventuelt frokostblanding til servering! Har her brukt
Havre-Flakes fra AXA fordi det er vår nye favoritt!Flere oppskrifter finner du under Baking, Middag og Litt av hvert


comments powered by Disqus