I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
 


Hjemmelaget fruktslush – herlig avkjølende!

Ikke for å skryte, men for tiden koker vi i sommervarmen her i Trøndelag! Og hva er vel ikke bedre enn en liten avkjølende forfriskning? I tillegg er den helt naturlig, uten sukker og går kjapt å mikse sammen. Det eneste du trenger er å hive vannmelonterninger i frysen et par timer i forveien, litt fryst rips og en flaske avkjølt Farris Bris!

frosset vannmelon, frosne rips og bær, forfriskende drikk

For en stund siden hadde jeg nemlig en kvart vannmelon liggende da vi skulle på Mo i Rana-tur. Og kaste den kunne jeg jo ikke, så jeg satte lillefrøkna i sving med å dele den opp i biter og hev den etterpå i frysen. Frosne ripsbær hadde vi også i frysen fra i fjor. Og de måtte jo også spises opp, så hvorfor ikke lage en fruktslush i tropevarmen tenkte jeg. 

Farris Bris, sommerdrikk, fryste bær, slush, lilla blender, smoothie maskin, forfriskende drikk

Ta frossen melon og bær i blenderen sammen med litt Farris Bris og mos i vei. Det var enklere å kjøre litt av gangen fant jeg ut, i alle fall hvis du som meg, har en liten mikser. Frossen frukt kan være ganske hardhendt med mikseren nemlig, derfor helte jeg i mer Farris for å få knivene i bunn til å gå rundt.

fruktslush, lag slusj hjemme, fruktdrikk

Kjør til all frukt og bær er most og spe med mer Farris for å få en fin og ”slushi" konsistens Servere sporenstraksen med skje eller sugerør og nyt avkjølende slush på verandaen! En frisk og herlig avkjølende mellommåltid-snacks før man fyrer i gang grillen til middag! Kan muligens sprites opp litt også hvis man har voksen plattfest!?

Husk nok drikke i sommer varmen folkens og kos dere i finværet!


Flere oppskrifter finner du under Baking, Middag og Litt av hvert

Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!   Til toppen av siden