I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Sinte muskler og høstregn - en oppdatering fra skogen!

I løpet av sommeren har jeg vært direkte offline! Både fordi jeg har hatt en tenkepause rundt det å være på nett, men også fordi jeg har jobbet med nytt design til nettsiden min SmuleSkogen.com.

stive muskler, nakkesmerter, kunst, bildebehandling
Slik føles nakken min for tiden: stram, brennende og trippelt plagsom!

I tillegg, siden jeg sjelden klarer å gjøre en ting av gangen, har jeg gjort ALT FOR MYE AV ALT skulle det vise seg. For kroppen hadde visst ikke godt av å bli presset til å "storm pusse opp" fra mai til midten av juli. Så jeg forsøkte i midten av juli naprapat da nakken min var på sitt verste, noe jeg forresten kan anbefale hvis du har tynt musklene dine for langt. Naprapaten hjalp i alle fall meg å få litt mindre akutte smerter i nakke og hals!

Men siden man aldri lærer, og er alt for sta, skulle jeg BARE male det ene støket i gangen her i august. Og "hjelpe til litt" med å male veggen ute, den ene dagen det var oppholds her i skogen. Fikk jeg svi for det? Jepp, selvfølgelig! Var det min egen skyld at jeg endte opp med å krype til legen å si at "jeg har skikkelig vondt i nakken"!? Jepp, selvfølgelig!

Så etter å ha vært streng og tøyd meg selv enda litt for langt, har jeg ifølge fysioterapeut damen gjort musklene i rygg, nakke og hals "sinte"! Og det at musklene mine er sinte, gjør igjen meg SINT OG SUPER FRUSTRERT, siden jeg får gjort lite av det jeg hadde planlagt for høsten! En liste som forøvrig begynner å bli ganske lang! Argh...

Men jeg prøver flittig å sitte riktig på kontorstolen min, for og holde den riktige s-formen i ryggen, mens jeg samtidig kjenner at det brenner i musklene. Så jeg gjør øvelsene mine som befalt av fysioterapeuten. Selv om jeg må innrømme at jeg ikke helt vet om jeg gjør de riktig! Jeg er nemlig ingen stor gymnast og vil helst at denne kroppen skal fungere av seg selv når jeg sier at den SKAL JOBBE! Tålmodig er jeg desverre heller ikke!

For hvem hadde vel trodd at den arbeidsløse måtte sykemelde seg?

Men det er i realiteten det jeg har måtte gjøre de siste ukene. Jeg har minimert dagens oppgaver til det bare minimum. Selv om det har gjort meg sprø i hodet. For jeg vil så gjerne gjøre ALT, NÅ, med en eneste gang. Hjernen min er nemlig ikke skrudd sammen til å ta det med ro, ironisk i grunn siden kroppen min sjelden vil lystre!

Så hva gjør man, jo man Google! Finner yoga øvelser på Youtube samtidig som en lager lister over alt en ikke rekker over!

Canon hjemme printer, huskatt, kontorpynt
Heldigvis har jeg Tiriltupp med som motivator på min høyre side. Hun synes nemlig det er godt å sole seg litt under lampen ved siden av printeren! Men så klart er det mest spennende når printeren er i gang!

Omsider vil jeg også klare å sitte så lenge ved pc`en at jeg får lagt om nettsiden min, som etter planen skal bli fin, ny og blå! Men inn til videre skal jeg gå ut på stuen og strekke min stive nakke så jeg ikke får kjeft av fysioterapauten i morgen! Skrekk og gru...

Hør gjerne på min nyeste musikk favoritt for regntunge høstdager! Ha en fortsatt fin mandag!

Alle råd mot stiv nakke/hals muskulatur tas imot med stor takk i kommentarfeltet nedenfor!!


SiSigrun J. Karbu

Nybegynner "Yoga gymnast" med stiv nakke!

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden