I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Smuleskogen.com fornyer seg i sommer!

SmuleSkogen, gress, bjørkeskog 

De siste månedene har jeg vært i tenkeboksen angående nettsiden min. Både fordi jeg ser at ikke minst tid, men også energi helt enkelt ikke strekker til for å rekke over alt i hverdagen. Og siden jeg alltid driver med mye og mangt samtidig har jeg innsett at noe må kuttes! Og siden det er skrivingen jeg selv får mest utbytte av er det den delen jeg kommer til å fortsette med!

Det som da dessverre må utgå er avdelingene mat og prosjekter. Jeg kommer nok fortsatt til å sysle litt. Men lange prosjektbeskrivelser med bilder, lenker og tips, blir rett og slett for arbeidskrevende i forhold til mitt reduserte overskudd!

Kanskje kan det oppfattes som sutring, men når man får liten respons på det en driver med, mister en lysten på å dele helt enkelt! Og slik har det blitt med syslene og sakene som jeg finner på her i skogen. Ikke tom for ideer, bare ikke nok tid og overskudd til å vise de frem!

 spørsmålstegn, hva blir nytt, nytt layout, nytt design, SmuleSkogen

Hva blir nytt?

I løpet av sommeren har jeg tenkt å bruke tid på å klekke ut et helt nytt design for skogen. Det er nemlig på tide å fornye både layout og farger generelt! Og siden jeg driver nettsiden min på «gamle måten» må alt kodes og tilpasses på nytt. Det vil si mye fikling og tilpassing av størrelse på kolonner, trykkbare knapper, bilder og lenker. Nerde greier, i timevis, helt enkelt!

Jeg synes nemlig det er litt gjevt å vite at jeg har laget alt selv i min virtuelle skog! Så klart kunne man gått for en ferdig base ala Wordpress eller andre nettside verktøy, men mulighetene der også begrenser seg fort med mindre du vil bruke masse penger på å låse opp design valg etc! Mens jeg som driver nesten litt "offline" med Sharepoint designer, kan bestemme absolutt alt selv og det liker man jo!

I den nye SmuleSkogen vil jeg fortsette med tekstene mine, om tema som opptar meg, engasjere og saker i tiden som er viktige. Så blir det også en del bilder, kanskje også med større hyppighet enn før! Jeg tar sikte på en enklere og mer ryddig profil etter sommeren.

Så håper jeg så klart at så mange som mulig vil fortsette å besøke min virtuelle skog også når den har fått sin make over!

Fremover vil det derfor bli litt stille i skogen, både fordi jeg jobber med ny look, men også fordi vi jobber intensivt oppussingslisten vår før ferien! Og for de som kjenner meg, vet litt om hvor mye slike intensive arbeidsøkter krever av en som strever med kroniske smerter! Men når sommeren er over, hvis den nå engang kommer (ps: det regner i dag også), så kommer det noe nytt her i skogen, spennende, spennende! Til så lenge blir det noen bilder innimellom på Instagram for de som følger meg der!

Inn til videre folkens ha en fortsatt fin onsdag og en riktig god sommer!

Nb: Skjerf og polvotter anbefales som supplement til solkrem og solbriller!
 

Sigrun J. Karbu

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden