I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Sinnarynker? Tja… hvorfor ikke! - En rynke satire!

På tirsdag var jeg på handel sammen med samboen, nærmere bestemt ukeshandel, mens lillefrøkna var på barnebursdag, kjekt! Men før vi vaset inn i jungelen av tilbudsbrus og kneippbrød passerte jeg denne reklame plakaten på en salong som skal forbli unevnt! Jeg driver nemlig ikke med rynke reklame!

sinna rynker, rynke reklame, kjeletroll, SmuleSkogen, humor, selvironi
Hvis damen til venstre er "sterkt rammet" av sinna rynker, så ser det ut til at jeg ligger svært dårlig an.
Jeg får vel begynne å legge av litt matpenger til rynkebehandling etter hvert!!!

Så mens jeg stod der og surret og ventet på samboen som løpe et annet ærend, kunne jeg dessverre ikke komme på en eneste grunn til å spandere 1800,- kroner på sinnarynkene min. Med mindre behandlingen også lover å fjerne samtlige grunner til å være sinna i samme slangen.

Og da kan jeg fort ramse opp et par grunner: Biler uten blinklys, folk som tar 2 parkeringsplasser i stedet for 1, den gemene hop av unødige hissigpropper, kø snikere, brekk ekle sjåfører, fartsfanatikere, "meg selv først og så meg selv igjen" idealister og andre rabagaster. Og da har jeg ikke en gang begynt på listen over ting som gjør meg sinna hjemme!

For la oss innrømme det, selv den mest selvbeherskede kan eksplodere over sure sokker og brødsmuler på benken en gang i blant.

snøvit og de syv dvergene, porselens engel, Grumpy The dwarf, Disney
Skikkelig "Grumpy", med god grunn til å være sinna!

En som uheldigvis har det verre enn meg både på rynkefronten og sinnafronten er stakkars Grumpy. Som i tillegg må bo sammen med selveste engelen med porselensmatt hud! Finnes det en verre samboer duett? I hans tilfelle kan jeg godt forstå hvor sinnarynkene har sitt opphav. Ikke lett å holde humøret oppe når du selv er laget av billig malt plastikk fra Østen og snobbetuppa ved siden av deg små mobber deg for kompleksene dine hver dag! Tilværelsene gjøres heller ikke enklere av at man må bo i et støvete glasskap!

Slik er jeg for så vidt heldig! Det er lite press på rynkefritt morrasfjes her oppe i skogen. Naboen aksepterer deg stort sett som den du er, selv om du loffer rundt med poser under øynene når du subber ut for å hente morgen avisen. Eller når du får skikkelig sinnatryne fordi bilen ikke vil starte og du allerede er 20 minutter for sent ute!

Ha en fortsatt rynkefri og fin fredag! Og en riktig god pinsehelg!


Sigrun J. Karbu

Så sinna!! Hehe…

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden