I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Landhandelen reiser til byen! Kom å se alle de nye produktene!

Katteutstilling, Trønderkatten, Autronicahallen lade trondheim, smuleskogen

Lørdag 28. og søndag 29. drar jeg inn til Trondheim for årets katteutstilling på Autronicahallen på Lade med min lille landhandel for å stå på stand med mange av mine nye fargerike håndlagde varer! Produktene kan du se nærmere på, men også bestille i min nettbutikk så klart!  

Historien bak merket TigerPus!

Hermannsen, tiger kuler, rød hot chili, tigerpus kattleker!
Det hele startet med en bortskjemt sort herremann og en rød hot chili!

De som har kjent meg lenge, vet at jeg stort sett pusler med noe hele tiden. Og katteleker har jeg laget lenge. Historien med merket TigerPus startet faktisk omtrent da vi kjøpte huset her i skogen og hadde med oss den da lille Hr. Hermannsen på flyttelasset! Og siden min sorte silkepus var bortskjemt fra dag en, måtte han jo ha flere hjemmelagde leker, etterhvert også med kattemynte!  

Tigerpus, Hermannsen, dyrene i skogen, katteleker, merkenavn

Merkenavnet for mine katteleker stammer derimot fra tigeren Pelle, som kom på kjøpet da vi flyttet til huset i skogen! Min kjære Pelle hadde nemlig tigermønster, så derfor ble navnet naturlig nok: TigerPus katteleker med organisk kattemynte! Vår lodne katt Lauritz har nå fått stillingen som TigerPus-general her i skogen og er i tillegg medlem av testpanelet for grundig utprøving av nye leker! Og for ikke å glemme vår minste testpilot Tiriltupp, som også er svært begeistret for alt som har kattemynte i seg!

Tiriltupp, tiger kuler, Lauritz, Tigerpus katteleker, organisk kattemynte

Den første prototypen var faktisk en rød hot strikket chili i knallrød ullgarn med grønne detaljer! Etterhvert ble det et helt mylder av andre strikkede frukter og grønnnsaker i sortimentet! Blant annet redikk, banan, kirsebær, gulrot og små skummel fluesopp! Min beste salgstekst den gang var faktisk:

"For hvem kan vel gå tilbake til plastikkmus og fjærdusker når man har fått smaken på hot rød chilli og søte jordbær!"

nye leker, nyheter fra tigerpus katteleker, organisk kattemynte
Noen av nyhetene i Landhandelen! Børre Breiflabb og Kari Kolibri!

Etterhvert har grønnsakene og frukten som faktisk var ganske populære blitt skiftet ut. Og TigerPus serverer nå for det meste sjømat og fargerike fugler! I tillegg har TigerPus også spesialisert seg på kattetepper med kattemynteinnlegg, spesialsøm av burpynt og annet utstyr til katten! Alt så klart designet og sydd av meg!

Så ble du nysgjerrig på om en flat Børre Breiflabb eller kvitrende Kari Kolibri hører hjemme i din stue!?

Ta turen til byen i helga da vel og kjøp en påskegave til pus! Den store bonusen, i tillegg til at du besøker meg, er at du også får se mange fine rasekatter på rekke og rad!

Velkommen til utstilling!

Sigrun J. Karbu


Sjekk også ut Tante Teltplugg sitt nyeste produkt som du kan få kjøpt av meg på katteutstillingen i helga! Kun seks stykker, unikt designet og sydd av meg!

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden