I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Tiriltupp har flyttet inn i skogen!

I slutten av januar bestemte vi oss for å ta til oss en katt til, siden vår kjære sorte silkepus Hermannsen forsvant før jul i fjor. Vår andre katt Lauritz, som er hyper sosial av natur, var heller ikke helt seg selv etter jul da han ble alene. For som naboen min sier, man kan ikke få nok katter, og to er jo et fint partall. Og siden vi kun har hatt omplasserings katter her i skogen, ble det det også denne gangen.  

katteklør, rask katt, søt katt, Tiriltupp, Foreningen for omplassering av dyr, FOD Trondheim

Nå som Tiriltupp har bodd hos oss i snart to måneder har vi blitt godt kjent med henne og funnet ut at hun passer perfekt her i SmuleSkogen! Tiriltupp, eller "tuppi", "tupsi", "luppi" og "raptor proktor" som hun også kalles enkelte dager, er helt tullerusk etter å klatre! Høyt og lavt, plutselig oppe på fuglebrettet og etterpå balanserende oppe på lillefrøkna sitt huskestativ!

katt på fuglebrettet, klatre katt, Fod Trondheim

Den andre favoritt aktiviteten hennes er rett og slett dompap, har vi oppdaget! Hun har derfor også fått tilnavnet "dompap dødaren" fordi dompap bestanden merkelig nok er blitt betydelig redusert etter at tuppa begynte å ferdes fritt på dagtid!

velociraptor , doktor Proktors prompepulver, sprø katt
Velociraptor + Doktor Proktor =  Et stykk Raptor Proktor

Og for å oppklare kallenavnet "raptor proktor", stammer det fra at hun nettopp ser ut som en liten velociraptor når hun jakter dompap. Med begge forlabbene krøket opp under seg, klar til å angripe! Altså raptor etter dinosauren og proktor fordi hun er like sprø som doktor Proktor i filmen "Doktor Proktors prompepulver" for dem av dere som har sett den! Filmen kan anbefales forresten, moro selv for de voksne! 

katt og printer, Canon hjemme printer, Canon MG5350, Tiriltupp
Kontroløren er på plass!  

Men bortsett fra å være dødsskummel for alt fugleliv innehar Tiriltupp i tillegg noen unike tekniske egenskaper! Hun er nemlig teknisk anlagt nok til å kunne inspisere husets hjemme printer. Og er selvskreven gjest/kontrolør hver gang printeren er i bruk inne på hjemmekontoret. Printing er nemlig gøy synes den lille oransje katten!   

Vi gleder oss til å være husvert for den lille sprø katten utover våren og få oppdage mer av hennes spraglete personlighet og merkelige påfunn! Men først som sist et lite tips til alle dompaper i skogen: Fly til naboen, der kan dere spise lunsjen i ro og fred!    

Fredagshilsen fra
Sigrun J. Karbu og Raptor Proktor!


Vurdere du å invitere en katt inn i familien din? Da vil vi helt definitivt anbefale å adoptere en omplasseringskatt. Ikke bare fordi de beste kattene er omplasseringskatter, men også fordi da støtter du en suveren organisasjon og dyktige folk som gjør en massivt god og ikke minst frivillig jobb for hjemløse dyr!
 
Her er noen lenker til organisasjoner i Trøndelags området:  
Foreningen for omplassering av dyr i Trondheim
Dyrebeskyttelsen Trondheim
Mayas omplassering for pusehjerter  

En nyttige lenker hvis du finner en bortkommen katt eller hvis husdyret ditt blir borte:
Dyrebar.no

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden