I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Hvem er den kjerringa i speilet?  

Selfie, dagens antrekk, kjerring, sura, sur kjerring, kamuflasje, ull klær, janus ull,
Sjekk den kjedelige kjerringa til venstre! Det mest fargerike jeg for øyeblikket eier er en turkis ullgenser og lilla lue + hals, som jeg har innom den svarte jakka når jeg går ut i vinterkulden!

Så hvem er egentlig den kjerringa i speilet har jeg spurt meg selv i det siste! Det er ikke det at jeg er forfengelig, det er bare det at jeg ikke kjenner igjen meg selv. Hvor er de fargerike klærne de knæsje smykkene, det stilige håret? Jeg har altså blitt kjerring, det kan ikke fornektes! Det er bare å innse fakta og tre på seg kosedressen da eller?

Riktignok har jeg hatt lite tid og overskudd til å fikse på fasaden de siste årene. Kule kjoler og nyfarget hår forsvant et sted mellom ammetåken og alle årene hvor virkeligheten tok overhånd. Mange kvinneblader minner oss kvinner flittige om at vi ikke må la oss selv forfalle etter at vi har fått barn. Men kanskje blir ikke sminke førsteprioritet lenger når en for eksempel starter dagen med å måke snø midtvinters. Kanskje er ikke hverken manikyr eller ny rød kåpe det som står øverst på budsjettet, når begge ønsker trumfes av at lille frøkna trenger nytt regntøy!

Er det kanskje slik at realiteten omrokerer litt på prioriteringslisten når man blir kjerring?

I dag fyller attpåtil denne kjerringa år, ikke mindre en 34 blir jeg på en ellers så vanlig lørdag, hurra for meg! Så hva skal jeg gjøre med denne nye tiden i livet, nå som jeg er halvveis til 68. Jo jeg skal finne tilbake til mitt fargerike meg!

ung, regnbuer, regnbuefarget, mix maks, roser
Original foto: Margunn Andersen!

Frøkenen som engang hadde lilla hår og flagrende kjoler. Men som i de siste 10 årene har gått kamuflert i et mix maks av malingsklær og sort fra topp til tå. Fordi sort er jo ifølge motebladene er så fordømt slankende, malingsklær derimot er bare praktisk! Men jeg har hverken tenkt å bli dameblad fantast, ei heller slanke meg fordi ei dameblekke sier at jeg må! Men fargene må tilbake det er opp og vedtatt! For på innsiden er jeg langt fra sort hvitt. I hode mitt finnes det nemlig tusen farger! Så mitt nye års forsett om dog en måned på etterskudd er: Mer farge! Så får vi se om det blir på hode, i fjeset eller på klærne vi kliner til i månedene som kommer.

Sigrun J. Karbu

jakt etter fargene! Ha en fortsatt fargerik helg!!

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden
Blogglisten