I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Desember med smilefjes, utropstegn!

julekaker, pepperkaker, julebakst, god jul, pepperkake hjerter  

Desember er måneden hvor jeg anstrenger smilemuskulaturen mest. Hvor jeg vaser rundt i sivilisasjonen med adventsgliset oppjustert på maks fordi det hører høytiden til! Og måneden hvor jeg som best prøver å smyge meg unna alle vennligstilte spørsmål om juleavvikling, julefeiring og juletradisjoner. Fordi jeg ved slike spørsmålsrunder ofte blir nødt til å svare med en liten hvit løgn for ikke å fremstå som en helt tullerusk jule Grinch! Det er ikke det at jeg liker å pynte på sannheten, det er bare det at jeg har ikke de riktige svaret til alle de julefromme spørsmålene!

Julemåneden er like vanskelig hvert år, selv om jeg i år er hysterisk tidlig ferdig med både julegaver og julekort! For jeg er ikke noe, om ikke en rakker på planlegging og effektivisering, dessverre hjelper ingen av disse egenskapene på et dalende mørketids humør!

De siste ukene har det dessuten vært stille i skogen av flere grunner! Deriblant at vi mistet min samboers mormor for vel 2 uker siden, et høyt verdsatt medlem av familien, om man ikke skal strekke seg så langt til å kalle henne familiens matriark! For det er noe spesielt når de siste kjempene reiser, de som holder det hele sammen!

Og en ulykke kommer jo som kjent ikke alene, i alle fall blant oss pessimister! Så samboen måtte jo plukke med seg den velkjent barnesykdommen vannkopper fra lillefrøknas skole for å toppe det hele! Elendig er vel helt enkelt ordet som kan beskrive hvordan formen til en vannkoppinfisert 40-åring er! Man er jammen glad en selv hadde det som barn og kunne flyte rundt i et badekar med hvitvask! For etter å ha observert en opphovnet, halvblind på et øye, skjeggete og febersløv sambo i en og en halv uke nå, er mitt råd følgende til alle foreldre: Få det unnagjort (vannkoppene altså) før poden flytter hjemmefra, for det er faktisk hakke verre å få vannkopper som voksen!

Så selv om det foreløpig mankerer med ferdigstilling av oppussingen, julevask, julebakst, julegardiner, juleverksted, adventsstake, glitter og fjas her i skogen, blir det vel omsider jul i år også!

Og siden jeg har få nye julestemte prosjekter på gang nå, har jeg fylt forsiden i skogen med fjorårets mest populære sysler og saker! Ha en fortsatt fin adventstid folkens!

Sigrun J. Karbu

Har motvillig funnet frem nisseluen fra boden i år også!

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden
Blogglisten