I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Mandagsdrama på kjøkkenet!

næringsinnhold, 5 minutter koketid, Toro posesuppe, kantarellsuppe

Mandag er som kjent en møkkadag! For mandager er nemlig like nærme helg som fredag, men også aller lengst ifra! Mandager er som regel den dagen man er aller mest trøtt om morgenen, fordi man hadde helg litt for lenge på søndagskvelden. Dette gjelder i alle fall her i huset. Og mandag er derfor ikke dagen for å løse verdensproblemer eller utføre andre store bragder! Mandager er møkk helt enkelt – spesielt denne! For siden dagen startet nettopp så brått som mandager ofte gjør, etterfulgt av en misfornøyd og gretten liten 6-årings trass fordi mandagsfrisyren ikke ble riktig, ble også resten av dagen deretter.

spinat, babyspinat, kjøkken satire, gulrot i plasteske

Så da det nærmet seg det punktet på dagen hvor det var på høy tid med middagsplanlegging tenkte jeg helt enkelt: Skitt au! Derfor ble det slik at jeg luntet til kjøkkenet hvorpå jeg raskt grep fatt i posesuppen fra toppen av kjøkkenskapet. Mens jeg gløttet nervøst i vinduet etter ernæringseksperten med pekefingeren høyt veivende i lufta. Og da jeg skulle hente melken ut av kjøleskapet, kunne jeg nærmest se for meg at spinaten ved siden av hyttet med neven i rent sinne over ikke å være på menyen i dag heller! Gulrøttene derimot lå der bare molefonkne, i ren resignasjon over at de nok aldri kommer til å bli til den smaksrike suppen de var tiltenkt!

Så slik ble altså mandagsmiddagen: fra pose – med en dæsj dårlig mors samvittighet – og med grønnsakenes hylekorps i bakgrunnen. Akkompagnert av tinte pitabød fra Hatting, kjørt kjapt i brødristeren. Servert av et ”nypolert” mandagssurfjes tilhørende meg!


Sigrun J. Karbu

I don’t like Mondays...

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden
Blogglisten