I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Kjeletroll og andre kjerringer!

selfie, kaseroller, tullespeil, kjøkkenet, morobilde
Kasserolle-selfie, vil det slå an tro!

Det har begynt å gå opp for meg at jeg er en ”kjele-kjerring”. Jeg er ikke lenger kul, og bryr meg faktisk mer om kokekar enn klær! Du vil heller ikke finne meg sniffende på lukrativ parfyme og kremer innimellom reolene på parfymeriet. Men gløtter du i butikken til venstre, nemlig Kokekar og slikt AS, så finner du meg garantert! Siklende over en eller annen gigantkasserolle med tykk stålbunn. Men slikt er vel ikke like gjevt å blogge om har jeg oppdaget nå som jeg har blitt voksen.

Bloggeren Lammelårtanker minnet meg her om dagen på noe jeg burde ha gjort. For jeg barberer ikke leggene annenhver dag lenger slik jeg burde ifølge enkelte frøkner. Kroppsvedlikeholdet er vel ikke oppe på topp 10 listen av gjøremål en gang, men er heller noe en får unnagjort når tiden og overskuddet strekker til! Ikke for det, når jeg ser meg tydelig i speilet med briller på vel og merke, kan jeg da registrere både et og opp til flere grå hår i tinningen uten at jeg føler at aldershjemstilværelsen er skremmende nær. Aldring er vel som alt annet overkommelig på sett og vis hvis man tar det med godt mot.

Og skjønnhetsregimet på morningen består i å pusse tenna samtidig som en fomlende gnir søvnen ut av øyehulen med en våt vaskeklut.  Jeg tar det ikke så tungt med andre ord. Jeg går heller ut på kjøkkenet, drar fram en pose mel, baker et brød. Og mens brødet hever tar jeg fram min fineste kasserolle, finpolerer, koseprater og stryker den ømt over hanken.  

Et kjeletroll/kjerring helt enkelt, uten snøring på skjønnhetsregime!

Sigrun J. Karbu

”Gamlis” minus rynkekrem...

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden
Blogglisten