I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Sommerferiestart, sol og Verdal`n!

badebasseng, plaskebasseng, akvariefisk, fisk, plastbasseng

De siste dagene er vi blitt rent bortskjemt med varme og sol her i Trøndelagen. Og da blir det mye utetid og minst mulig pc-tid. Men ettersom jeg nå er mer enn nok halvgrillet, gjemmer jeg meg rett og slett inne et par timer før solen går ned. Ja jeg vet det er flaut, ja nesten kriminelt ikke å nyte finværet, men jeg kler heller dårlig å være rosenrød fordi jeg har vært for mye ute. Så dere får bare gremmes litt når jeg sier at jeg faktisk gjemmer meg for sola!

Brettspill, Ludo, nostalgi, brukte barnebøker, bruktfunn, containergirlassistant, kortspill crazy, retrospill
Undertekst: Bruktfunn fra Gjenbrukstorget på Mule

Finværsuken startet vi først med å være sløve hjemme i hagen. Men på tirsdag dro vi på ekskursjon til Verdal. På veien dit kjørte vi så klart innom Containergirlassistant på Mule, der fant vi fin og rimelig sommerunderholdning som blant annet Ludo og et noe mer retro spill som het Crazy, antageligvis en forgjenger av spillet Twister! I tillegg fant vi mange fine barnebøker som vi skal kose oss med i sommerferien. Alltid noe fint å finne hos gjengen på gjenbrukstoget! Så får vi nå se da om Crazy-spillet får oss til å le slik det loves på esken. Ludoen har allerede blitt en stor hit etter at lillefrøkna og jeg spilte det i Mo i Rana før i sommer, så da er sommerunderholdningen i boks.

lappeteppe lapper, sortere farger, veranda, mormor

På Verdal som ellers er mest kjent for rånerbiler, Lotto-millionærer og Vømmølopptog, har vi nemlig vår mormor. Som slettes ikke er glad i vømmelmusikk, men heller tar en kopp kaffe på plattingen mens hun strikker lapper til sitt planlagte lappeteppe! Noe må man jo fordrive tiden med også i sommervarmen. Så jeg og lillefrøkna hjalp til litt med å feste ender og sorterer lappekaoset etter farger!  

gammeldagse roser, roder med lukt, rosa roser, sommerstemning

I pausene tok vi en runde rundt huset og snuste inn den herlige lukten av riktig gammeldagse roser som min mor har plantet langs garasjeveggen. Uslåelige sommerminner!

sky bilder, skyfigurer, skyer over hustak, sommer

Utpå dagen kom disse ”sky-kallene” snikende forbi mens vi satt og dinglet med tærne og spiste is! Skikkelig Vømmølskarikaturer dette!

Ørin naturreservat, øring badeplass, severdigheter og sommeraktivitet Verdal, Aker

På onsdagen startet vi dagen med å besøke den lokale badestranden på Verdal`n, nemlig Ørin! Kjempeherlig langgrunn sandstrand som er verdt et besøk i sommervarmen. Ideelt for en liten badepause for dere som er på vei nordover/sørover forbi nettopp Verdal`n!

Hestsjøen, kanotur, plastkano, retrokano, padletur, sommeraktivitet

Siden kjøreturen hjemover på onsdag både var varm og slitsom, ja jeg vet, vi trøndere klager på været uansett om det er sol eller snøstorm. Ble vi bare hjemme i skogen resten av uka. Siden vi bor rett ved siden av et lite vann er det fin-fint å bare dra kanoen over veien og padle seg en liten tur i sommervarmen! Litt bading ble det også på to hardhauser som lillefrøkna og jeg er, men bare helt til vi var omsvermet av klegg og annet utøy. Da rømte vi avgårde i den oransje kanoen og hadde kjekspause midt ute på vannet.

vannliljer, hagedam, Schleich alveleker, plastfigurer

Lillefrøkna plukket mange fine vannliljer på padleturen som hun pyntet hagedammen med. De store vannliljebladene var dessuten perfekte som alvebro fant hun ut. Heldigvis skal det ikke mer til for å begeistre en liten frøken!   

Det blir nok flere late sommerdager her i SmuleSkogen fremover viser det seg hvis en er flittig innom yr.no. Men litt sommerpåfyll av sprø ideer og annet fanteri skal jeg få skviset inn mellom all moroa, så følg med gjennom sommeren!

God sommer og god helg!

Sigrun J. Karbu

Litt solbrent, litt varm, men ellers smørblid!

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden
Blogglisten