I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

30-årskrise på en mandag!

lykkeboble, ungdomsår, rebell, farget hår
Ungdomstiden og de bekymringsfri 20 årene var kanskje en liten ”lykkeboble”?

Jeg føler meg gammel på en mandag og kjenner en forsinket 30-årskrise komme snikende. Samtidig savner jeg de bekymringsfrie tenårene og 20-årene litt ekstra på dager som denne. Blant annet mitt herlige rebelske lilla og hennafargede hår og rom på budsjettet til unødige kjolekjøp! Mon tro om man skulle trasse seg til litt knallysende hårfarging før man nærmer seg midten av 30-årene, nå som de grå hårene er kommet for å bli!? Eller burde jeg vente til jeg har passert 40 med å skremme vettet av alle familiemedlemmer og sambygdinger? Ved å ta den helt ut, farge både hode og garderobe knall rosa for virkelig og utnytte potensialet i 40-årskrisen!? Drømme kan man gjøre på slike mandager, om å kjøre matbudsjettet over på skokontoen, oppussingsbudsjettet over til vinkjellerens ønskeliste og sporenstreks outsource all husvask, koppvask og dovask til herren i huset på ubestemt tid, uten å ha dårlig samvittighet!

selfie, 30-årskrise, 40-årskrise, alder, blir eldre

Faktum er vel at jeg egentlig har begynt å tvile på om hver alder har sin sjarm! Selv om jeg på ingen måte kan forherlige ungdomstiden som magisk og totalt bekymringsfri. For selv de meningsløse bekymringene om fest i helgen og avstandsforelskelser var store nok når man var 20. Det er nok heller friheten, mulighetene og utsikten til horisonten en savner iblant nå som en er passert 30. Så klart er ikke ”alderskneiken” noe en går rundt og tenker på hver dag. Men som regel innhenter slike tanker meg når hverdagen blir drygt repetitivt. Når klesvask overlappes av en ny klesvask og saker som går i stykker eter seg inn i budsjettet for moro i livet! Da synes gjerne de fri-årene med selvlysende hår og bekymringsfri pengebruk veldig langt unna.

på taket, takstige, blekktak, damen på taket

Så selv om jeg drømmer om at taket ville løftet seg tre hakk så en kunne fått plass til eget syrom. Er det i realiteten opp på taket jeg burde vært for å undersøke hvor den hersens lekkasjen i boden kommer fra! Blå mandag helt enkelt!

Sigrun J. Karbu

Dagdrømmende 33-åring....

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden
Blogglisten