I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Lillefrøkna ble plutselig SÅ stor!

Her om dagen påklagde lillefrøkna sovefasilitetene på rommet sitt. Hun syntes liksom senga hennes var litt for barnslig.

arbeidstegninger, spesiell barnseng, hus-seng
Arbeidstegninger og ferdig seng!

Dette er sengen som hennes mor så møysommelig snekret og malte på i flere uker, i smug til og med for overraskelsens skyld, nede i kjelleren da lille frøkna vokste fra babysengen sin! Enkelt og greit snekret sammen av delene fra en gammel enkel seng jeg en gang i tiden hadde på hybel, samt en god del lekter som ble pusset og malt hvite. Selve veggene på sengen er MDF-plater, lettvektige og enkle å skjære ut vinduer i! Malt med restemaling fra forskjellige oppussingsprosjekter, med blomster i rosa metallic! Men nå hadde hun altså vokst fra den! Ville ha stor seng som hun kalte det, uten vegger, sukk! Og jeg som i drømme hadde håpet hun ville sove i ”hus-sengen” til hun ble konfirmant. Nei da, romantisk kanskje, men ikke realistisk!

demontering, hus seng, lekter

Så det var bare å finne fram drill, plastpose til løsskruer og skru ned hus-sengen, sukk igjen. ”Vanlig seng skal bli”, sa mor og tok et dypdykk i boden! Og frem med den gamle sengen jeg kjøpte for å ha som sofa på verandaen en sommer! Men som dessverre mesteparten av sommeren ble brukt som fast soveplass/tallerken/tumleplass av en viss herre med bart, nemlig katten Hermannsen. Så det var bare den ene sommeren vi hadde seng på verandaen! Men nå kom den plutselig til nytte igjen.

gammel seng, gjenbruk, barnerom

Så etter litt omrokering av møblene og opp montering av ny/gammel seng ble det stor jente seng på lille frøkna. Så får vi se da om hun finner seg til rette i stor jente sengen i natt! Natta!

Sigrun J. Karbu

Mamma til en stor, liten frøken

Flere blogginnlegg - Følg SmuleSkogen på Facebook!

Blogglisten